Steun ons!

Op 27 april 2022 wordt al weer de tiende editie van de Koningsdag in Puiflijk gevierd. Met de organisatie van allerlei oranjeactiviteiten zien wij ieder jaar ons bezoekersaantal groeien. Ieder jaar mogen wij meer en meer kinderen, volwassenen en ouderen uit Puiflijk en omgeving een prachtige dag bezorgen. In de afgelopen zes jaar hebben wij als oranjecomité een mooie basis gelegd voor een hopelijk glorieuze toekomst van Koningsdag in Puiflijk. Dat hebben wij alleen kunnen doen dankzij de hulp van onze loyale sponsoren en daar zijn wij hen ontzettend dankbaar voor.

Jong én oud
Koningsdag in Puiflijk is een feest voor alle leeftijden. Zelfs voor de allerkleinsten zijn er verschillende activiteiten waaraan zij kunnen deelnemen. Daarnaast mag uiteraard ook dit jaar de traditionele versierde fietstocht en de vrijmarkt niet ontbreken in ons programma.

Als comité vinden wij het belangrijk een onvergetelijke dag te organiseren voor jong én oud. Om ook de ouderen uit Puiflijk en omgeving een bijzondere dag te bezorgen, hebben we jaren geleden voor hen de Koningslunch geïntroduceerd. Met bijna honderd deelnemers mogen we ook hier spreken van een drukbezochte en succesvolle activiteit. Een gezellig samenzijn onder het genot van een heerlijke lunch met een gastoptreden.

 

Innoveren en ontwikkelen
Jaarlijks weten wij met steeds een innoverend en afwisselend programmaonderdeel op breed vlak de publiciteit te bereiken. Er wordt nog steeds gesproken over onze succesvolle zeepkistenrace, die wij eerder hebben georganiseerd. Dit jaar willen we onze belangrijkste middagactiviteit nog meer glans gaan geven. Dit belooft een uniek evenement te worden waar ongetwijfeld door de media veel aandacht aan gegeven zal worden. Wij verwachten dat deze activiteit niet alleen aantrekkelijk is voor onze toeschouwers, maar ook voor onze deelnemers en sponsoren. Zonder al te veel te verklappen garanderen wij u dat wij dit jaar het succes van de zeepkistenrace zonder enige twijfel overtreffen. Wij vinden het belangrijk dat deze activiteit een link heeft naar het Holland van toen en nu.

 

Investering

Sponsoring van Koningsdag Puiflijk is meer dan sponsoring alleen. Het is een investering in een non-profit evenement wat een hele dorpsgemeenschap bij elkaar brengt. Mede dankzij de vernieuwde opzet van Koningsdag en de steun van onze sponsoren zien wij ons dorp bruisen als nooit te voren. U wilt toch ook als ondernemer dat alle kinderen, volwassenen en ouderen uit Puiflijk, Druten en omgeving opgroeien met een geweldig folklorefeest als Koningsdag?
Investeren in Koningsdag Puiflijk is daarmee niet alleen een steun voor Koningsdag, maar ook een impuls aan een hele gemeenschap!
Wij bieden u onder andere advertentieruimte in onze fullcolour Koningskrant tegen zeer gunstige prijzen.

Voordelen voor u
Kijkt u vooral op deze pagina voor de interessante sponsorpakketten die wij u dit jaar aanbieden. Wij bieden u diverse mogelijkheden voor verschillende prijzen want, zo geldt bij ons: ‘voor ieder budget een aantrekkelijk pakket.’ Binnen twee weken na ontvangst van deze publicatie zullen wij persoonlijk contact met u opnemen omtrent sponsoring van Koningsdag in Puiflijk. U kunt uiteraard ook zelf reageren via het e-mailadres info@www.koningsdag-puiflijk.nl of via deze website.

Bestuur Stichting Oranjecomité Puiflijk