Koningslunch

Koningslunch voor 50-plussers

 

Mede namens vereniging Senioren Puiflijk, en onze vrijwillige gastvrouwen- en heren, nodigen wij alle 50-plussers uit Puiflijk en omgeving van harte uit voor onze jaarlijkse Koningslunch. Een gezellig samenzijn in het dorpshuis, met een lekkere lunchmaaltijd en gezellig entertainment.

We ontvangen deelnemers om 11:00 uur met een kopje koffie of thee. Omstreeks 11:30 uur staat voor hen een rijkelijk gevuld lunchbuffet klaar, met heerlijke harde en zachte broodjes, zoete lekkernijen, luxe beleg, vers fruit en iets warms.

Smartlappenband
Bovendien trakteren we de aanwezigen traditiegetrouw op een verrassend stukje entertainment. In navolging van onder meer een goochelaar en tonprater, hebben we ditmaal gekozen voor een muzikale omlijsting van de Koningslunch. De bekende Maas en Waalse smartlappenband Ut Kum Vanèèigus brengt deze middag de mooiste muziek van eigen bodem; meezingen gegarandeerd!

Aanmelden
De kosten voor deelname aan de Koningslunch bedragen €7,50 per persoon. Wij vragen u dit bedrag gepast te voldoen bij binnenkomst.
Consumpties anders dan koffie en thee zijn voor uw eigen rekening.
Aanmelden is verplicht en kan tot en met donderdag 20 april door een e-mail te sturen naar: info@seniorenpuiflijk.nl of te bellen naar: 0487-51 42 32 (Luc Remers).

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens onze Koningslunch.