Koningslunch

Koningslunch voor 50-plussers

 

Koningsdag is een feest van tradities. Wat te denken van de versierde fietstocht en vrijmarkt; activiteiten die in heel Nederland onlosmakelijk met het Oranjefeest verbonden zijn. Trots zijn we op het feit dat Puiflijk sinds 2015 haar eigen Koningsdagtraditie heeft: de Koningslunch voor 50-plussers.

We heten senioren ook dit jaar, mede namens vereniging Senioren Puiflijk en onze vrijwillige gastvrouwen- en heren, wederom van harte welkom voor een gezellig samenzijn in het dorpshuis op Koningsdag.
We ontvangen u daar graag om 11:30 uur met een kopje koffie of thee. Rond het middaguur staat vervolgens een rijkelijk gevuld lunchbuffet klaar met heerlijke harde en zachte broodjes, zoete lekkernijen, luxe beleg, vers fruit
en iets warms.

Verrassend entertainment

Ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan trakteren we u bovendien op een verrassend en hoogstaand stukje entertainment. Niemand minder dan Michel van Zeist, één van Nederlands meest gevraagde goochelaars,
verzorgt deze middag een magisch optreden. Zijn goochelkunsten, gekenmerkt door vingervlugheid en verbalen vondsten, zullen u ongetwijfeld van de ene in de andere verbazing doen vallen. In de landelijke media werd hij al eens omschreven als “het neusje van de goochelzalm”.
Komt dat zien…

Aanmelden

De kosten voor deelname aan de Koningslunch bedragen € 7,50 per persoon. Wij vragen u dit bedrag gepast te voldoen bij binnenkomst. Consumpties anders dan koffie en thee zijn voor uw eigen rekening. Aanmelden kan tot maandag 18 april door een e-mail te sturen naar: info@seniorenpuiflijk.nl of te bellen naar: 0487-51 42 32.

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens onze Koningslunch.