Sport en spel

Basejump

Durf jij een vrije mal van maar liefst 4 meter hoogte te maken? Beklim de meterslange drakenberg tot je het springplateau bereikt en plof vervolgens neer op het zachte kussen.

Archery Game

Het lijkt wel magie, maar stiekem blazen de pionnen lucht naar boven. Nu is het de ultieme kunst om die balletjes weg te schieten van die luchtstromen. Een leuk pijl-en-boogspel dat jou behendigheid op de proef stelt.

Game Area

In de Game Area kun jij jouw dans- en sporttalent laten zien op de Xbox Kinect. Met de Just Dance Gamesimulator is het swingen geblazen, terwijl je met de Sports Gamesimulator jouw lekker (digitaal) kunt voetballen, boxen of tennissen.

Bungeetrampoline

Wegens groot succes na een aantal jaren van afwezigheid weer terug op ons programma: de bungeetrampoline. Ervaar een combinatie van sensatie en een gevoel van vrijheid, als je – in een speciaal tuigje – meters hoog sprint en salto’s maakt.

Menselijk draaiend rad

Het menselijk draaiend rad is een belevenis op zich, voor deelnemers én publiek. Lukt het jou om draaiend over de kop de meeste ballen in de basket te werpen?